BOLJE OD LIJEKOVA: IZLIJEČITE ČIREVE, GLJIVIČNE INFEKCIJE I SPRIJEČITE NASTANAK RAKA

– Hipertenzija (visok krvni pritisak)
– Ateroskleroza (otvrdnjavanje arterija)
– Protiv raka debelog crijeva i raka želuca
– Čirevi i gljivične infekcije

RECEPT:

– pola kilograma meda
– 10 bijelog luka
– malo pakovanje bibera u zrnu

Bijeli luk oguliti i svaki samo razrezati do pola tako da se sok može iz njega cijediti, staviti u teglu i dodati med koji će prethodno da se malo otopi sa sobnoj temperaturi! Na to dodati biber u zrnu.

Smjesa treba da odstoji 5 dana prije konzumiranja. Konzumirati svako jutro na prazan želudac po dvije supene kašike s tim da uzmete čen luka i zrno bibera prilikom konzumiranja.

U bijelom luku se nalazi adeonozin koji odlično djeluje protiv zgrušavanja krvi kao i ahoin čije je djelovanje jače od aspirina.

Takav luk zajedno s medom i biberom doslovice može da spriječi svako oboljenje, čak i razvoj malignih bolesti, naravno ako ga redovno konzumirate.

Crni biber na prvom mestu podstiče varenje hrane, eliminiše bakterije u želucu tako da sprečava nadimanje stomaka i nastanak gasova. I ne samo to, antimikrobno dejstvo bibera sprečava kvarenje hrane začinjene ovim začinom.

Ovaj recept podstiče sposobnost organizma da apsorbuje hranljive materije, pogotovo beta-karoten i vitamin B.

Upotreba je korisna i osobama sa viškom kilograma jer ubrzava metabolizam i sagorevanje kalorija pa samim tim podstiče mršavljenje.

Ovaj ljekovita smjesa sadrži fitohemikalije sa antioksidantnim dejstvom koje se bore protiv nepoželjnih slobodnih radikala u organizmu tako da doprinosi zašiti tijela od nastanka raka.

Sprečava zadržavanje vode u organizmu tako što podstiče znojenje i izbacivanje mokraće. Ovu smjesu, ne samo što možete koristiti oralno, već je i za spoljnu upotrebu.

Sok iz bijelog luka pomješan sa medom, odličan je protiv infekcija i gljivičnih oboljenja tako da se nemojte ustručavati da ovu smjesu koristite kao mast za ove bolesti.

Izvor: Haber.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*