CRNA LIMUNADA ČISTI JETRU, SNIŽAVA HOLESTEROL I TOPI SALO: Evo kako da je napravite! (RECEPT)

Ako planirate da očistite tijelo od nakupljenih toksina i naravite reset tijela i jednostavno dobijete više energije i osjećate se bolje, ovaj napitak je baš za vas. Limunada je mnogima omiljeno ljetnje piće, osvežava i vrlo je ukusno, ali kada joj dodate i aktivni ugalj dobijate i savršen napitak za preporod cijelog organizma. Baš zbog aktivnog uglja, ovaj napitak ima crnu boju, dok ukus ostaje nepromijenjen.

Crna limunada će očistiti telo od toksina, očistiti jetru i sniziti holesterol. Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela), pa i kod problema sa kožom. Reguliše rad probavnog traktva, a na taj način i ubrzava metabolizam što dovodi i do gubitka kilograma. Aktivni ugalj dobijen je destruktivnom destilacijom materijala različitih biljaka i kore kokosovog oraha i ima upijajuća svojstva pa zato uklanja štetne materije i toksine iz organizma.

Za priremu vam je potrebno:
Sok od pola limuna ili limete
Čaša mineralne ili kokosove vode
Pola kašičice aktivnog uglja
Metod pripreme:
U vodu dodajte sok od limuna i aktivni ugalj u prahu. Dobro promiješajte i napitak je spreman.Napitak se pije jednom nedjeljno i nikako češće od toga. Napomena: Ova limunada može da umanji učinak lijekova. Zbog toga, ukoliko pijete neke lijekove, treba paziti na dvosatni interval između uzimanja lijeka i ispijanja crne limunade.

(stil.kurir.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*