Doktor Nestorović: Ovaj virus je služio bogatima da se još više obogate

Spas nam je u revitalizaciji sela
Doktor Nestorović je skoro gostovao na K1 televiziji posle nekoliko meseci pauze od medija.

Kao što je i obično sa doktorom Nestorovićem teme su bile raznovrsne. ?

Pod temom zatvaranja i njegovog efekta je doktor rekao da je već do sada dokazano da zatvaranje nije imalo preveliki uticaj na širenje virusa i da je to dokazano upoređivanjem saveznih država u SAD. Njujork i Kalifornija koji su bili pod strogim merama i Florida i Teksas koji su bili skoro pa bez i da je broj na kraju manje više isti. Te se nadovezao šta je po njemu suština dešavanja oko cele pandemije.

  • Prema tome, ja ovo shvatam kao priliku da se bogati još više obogate, da malo potamane ove što im smetaju – rekao je doktor Nestorović.

Doktor Nestorović je opet upitan oko njegovog političkog angažmana i da li razmišlja da se aktivira u toj sferi. Odgovor je ostao isti da ga to ne zanima i dalje ali da želi da se društveno aktivira mnogo više, pogotovo oko pitanja revitalizacije sela.

  • Moja opsesija je revitalizacija sela, to je organska hrana koja će biti ekstremno skupa za par godina, kažu da će nafta stajati, voda će poskupeti 2 a hrana 3 puta. Moja majka je pričala u drugom svetskom ratu kako su Beograđani dolazili u Obrenovac, jer nije bilo pijaca, plaćali su hranu u lančićima zlata i nameštajem. Ne možeš da jedeš pare.

Kao i uvek doktor Nestorović je podelio stari recept za zdrav život, ovog puta njegove majke za jutarnju rutinu.

  • Kad ustaneš ujutru prvo slatko i vodu, jer bakterije trče na slatko, onda popiješ jednu kafu zamračiš ih totalno ne mogu da pobegnu i onda ih ubiješ rakijicom i to je otprilike taj recept – rekao je doktor.

Podjelimo ovu objavu sa prijateljima na facebook i u grupe kako bismo podrzali Nestorovica!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*