Donosimo vam lijek za topljenje kamenca u bubregu i žuči, koji je danas jedan od čestih problema na našim prostorima

Jedan od čestih problema u našim krajevima predstavljaju pijesak ili kamen u bubrezima ili žuči. Problem je najčešće uzrokovan vodom i prehranom. Kako bi pokušali izbjeći teške i invanzivne metode konvencionalne medicine donosimo vam oprobani narodni recept za topljenje i izbacivanje kamenčića iz organizma.

Sastojci:250 g šećera u prahu,0.25 l maslinovog ekstra djevičanskog ulja,250 g limuna s korom,250 g peršinovog korijena (mljevenog),250 g meda,(ili jednake količine svih sastojaka).

Uputstvo:

Limun dobro operete i ukoliko je prskan očistite od kemikalija. To možete uraditi mješavinom za čišćenje voća, piše “ZdravljeBEZdoktora ” Nakon što limun očistite, isjecite ga na komadiće i sameljite u blenderu ili nekoj drugoj mašini što sitnije, korijen peršina ogulite isjecite na komadiće i sameljete ga kao i limun. Sve pomiješajte i dodate med, maslinovo ulje i šećer u prahu. Sastojke miješajte tako dugo dok se masa potpuno ne izjednači.

Za probleme s kamenčićima u bubregu i žuči potrebno je uzimati jednu jušnu žlicu smjese ujutro na tašte i navečer pred spavanje. Smjesu je potrebno držati u frižideru svo vrijeme u staklenoj boci jer je kvarljiva. Za rješavanje većine problema s pijeskom ili kamenčićima u bubrezima i žuči potrebno je popiti dvije navedene mjere. (Nakon što potrošite prvu napravite još jednu smjesu jer je kvarljiva te se pravi po mjeri od 250 g po sastojku). Smjesa je osmišljena i isprobana u svrhu otapanja kamenčića i vrlo je djelotvorna.

Smjesa je vrlo prijatnog ukusa, a njen sastav jako je zdrav i za druge namjene te ga i drugi ukućani mogu koristiti usporedo s osobom koja boluje od kamena u organizmu. Važno je napomenuti da se za vrijeme korištenja terapije trebaju piti što veće količine tekućina, najbolje vode.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*