Dr Nestorović: KANDIDA se LEČI ovim ULJEM

Ulje origana se koristi kao lek koji odstranjuje mnoge bakterije, a kako se pravilno upotrebljava i zašto su njegovi sastojci “najzdravija bomba” za naš organizam

Da li ulje origana može da bude altenrativa kako bi se izbegli antibiotici? Šta je to što je “lekovito” u ulju origana? I kako se pravilno konzumira? Na sva ova pitanja Dr Nestorović ima odgovor:

Doktor Nestorović je istakao kolika je važnost ulja divljeg origana. Obično ulje origana je takođe delotvorno, ali u nešto manjim procentima.

Nestorović je objasnio na koji način se pije origanovo ulje da bi bilo najdelotvornije za organizam:

– Ulje origana je pomalo teško za želudac. Ono može da se koristi u vidu kapsula ali i kao začin. Origano, takođe sadrži materije koje su izuzetno antibakterijske. Za neke bolesti pluća, kao što je cistična fibroza, kao dopunska terapija koja je zvanično odobrena je terapija origanovim uljem. Ono ima veoma jako dejstvo, deluje antibiotski. Ima još jedan vrlo delotvoran učinak, a to je na kandidu. Ja lečim svoje pacijente origanom i kantimijanom u kombinaciji. To se pije šest nedelja i kandida ne može da preživi uopšte – objašnjava Nestorović.

Istakao je kako je kandida veoma nelagodna i da povremeno može dugo da se leči i da se vraća:

– Mi svi u organizmu imamo kandidu, ona je nastanjena u ljudskom organizmu i ne može da se živi bez nje. Problem nastane kada mi antibioticima uništimo naše dobre bakterije, onda kandida dobija svoje mesto i može da bude jako nezgodna – kaže Nestorović za Prvu.rs

Izvor: .najzena.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*