EVO KAKO DA UNIŠTITE NAJOPASNIJU BAKTERIJU: Recept protiv Helikobakterije koja nestaje u trenu oka uz pomoć ove čudotvorne mješavine…

Recept protiv Helikobakterije…Kako bi se riješili Helicobacter pylori (Helikobakterija) bakterije biće potrebno samo da napravite ovu čudotvornu mješavinu od samo 3 sastojka. Mješavina se pravi vrlo jendostavno i lako što će te imati priliku i vidjeti u nastavku teksta… Sastojci koji će vam biti potrebni za pravljenje ove čudotvorne mješavine su sljedeći i lahko dostupni.

Sastojci:
– malo morske soli
– 1 brokula srednje veličine
– ključala voda

Priprema se na sljedeći vrlo jednostavan i lak način, a to je:
Sve što će biti potrebno jeste da u jednu šerpicu stavite brokulu, ključalu vodu i morsku sol. Ostaviti mješavinu da se ohladi tako da brokula bude potopljena u ključaloj vodi.

Konzumira se na sljedeći način: Nakon što se masa ohladila, vodu procijedite je u neku drugu posudu koju ćete držati u frižideru. Ova mješavina se pije svako jutro na prazan želudac po pola čase. Napitak koristiti 4 sedmice, a zatim napraviti pauzu od jedne sedmice. A zatim, ponovo možete nastaviti sa terapijom ukoliko je potrebno.

NAJBOLJI DOMAĆI NAPITAK ZA SKIDANJE SALA: Možete smršati i do 7kg za 10 dana! (VIDEO)

Podržite naš rad, lajkujte, sherujte video i kliknite na crvenu dugme "prati(subscribe)" BESPLATNO JE. Hvala.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*