Jednom godišnje uzmite ovo I nikad nećete biti bolesni: lijek koji djeluje poput magije

Još prije 5 hiljada godina, jedan tibetanski monah otkrio je i zapisao recept za domaći preparat, koji se uzima jednom godišnje i obezbjeđuje dobro zdravlje narednih 365 dana!

Mnogi eksperti su ga proučavali i došli do zaključka da je ovo zaista moćan lijek u liječenju i prevenciji.

Glavni sastojak je bijeli luk – jedna od najzdravijih namirnica koje postoje. On pomaže kod visokog i niskog pritiska, povišenog holesterola, srčanog udaram ateroskleroze, slabe cirkulacije i koronarnih bolesti srca.

Naučno je dokazano da alicin, aktivni sastojak iz bijelog luka, može da ima efekat lijeka na enzime i da snizi visok pritisak.

Takođe, bijeli luk ima moć da opusti krvne sudove i spreči proizvodnju angiotenzina, peptidnog hormona koji utiče na pojavu hronične hipertenzije.

Sastojci:

– 200 ml 95% alkohola ili ruma (ako koristite alkohol, uzmite onaj koji ne sadrži metanol ili benzalkonijum hlorid) i 350 g bijelog luka.

Priprema:Oljuštite luk, izgnječite ga viljuškom i prelijte alkoholom.Prespite mješavinu u sterilisanu staklenu bocu i ostavute da stoji 10 dana, piše Healthy Definition.Nakon toga, ocijedite tečnost iz flaše i ponovo je sipajte natrag u bocu.

Čuvajte u frižideru.Upotreba:U čašu vode dodajte samo jednu kap mješavine i pijte prije doručka ili ručka.Uveče pred spavanje, dodajte 2-3 kapi u čašu vode, popijte i lezite.Od navedene količine sastojaka, imaćete tinkturu oko 12 dana, i to je za ovu godinu sasvim dovoljno!

Izvor: stil

NAJBOLJI DOMAĆI NAPITAK ZA SKIDANJE SALA: Možete smršati i do 7kg za 10 dana! (VIDEO)

Podržite naš rad, lajkujte, sherujte video i kliknite na crvenu dugme "prati(subscribe)" BESPLATNO JE. Hvala.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*