“Korona je veštački stvorena”, “Ljudski klonovi se brzo raspadnu”, “Ne verujem u filantropiju milijardera”: Doktor Nestorović izneo čitav niz šokantnih tvrdnji!

Doktor Branimir Nestorović izneo je čitav niz tvrdnji od kojih je svaka šokantija od druge!

“Ne verujem u filantropiju milijardera”, “Bil Gejts je napadno reklamirao vakcinu”, “One koji prave vakcinu hvata panika jer neće imati kome da je prodaju”, “Ljudski klonovi ne uspevaju dugo da traju, već se raspadnu”, “Ja mislim da je korona veštački proizvedena”… – sve ove šokantne izjave izneo je Nestorović tokom gostovanja na televiziji B92.

Ne verujem u njihovu filantropiju. Ne možeš da budeš filantrop i milijarder. Jer da voliš ljude, ti bi im dao kad imaš milijarde – ocenio je doktor Nestorović.

 

Kada je reč o vakcinaciji, Nestorović je primetio da zagovornike vakcinacije “hvata panika”, jer virus slabi pa će biti problem kome će prodavati vakcinu ako uspeju da je proizvedu.

 

– Da sam ministar zdravlja, uvozio bih vakcine iz Rusije – naveo je između ostalog Nestorović i upitao zašto je potrebno vezivati se za zapadne farmaceutske kuće.

 

Da sve bude šokantije, Nestorović je govorio i o onome o čemu mnogi, kako je ocenio, izbegavaju da govore – ljudskom kloniranju.

 

Kako je Nestorović rekao, to je stvarnost već danas, ali se pokazalo da se ljudski klonovi “brzo raspadnu”.

 

Na zaprepašćenje voditelja, doktor je ponovio da je reč o jednom od mnogih tabua u medicini, ali da za sada neće više “produbljivati tu priču”.

 

Na pitanje da li smatra da je korona veštački proizvedena, Nestorović je rekao da iznosi lični stav.

 

– Po mom mišljenju reč je o veštačkom virusu. Znam šta govorim, ceo život to predajem, nikada nije viđen takav virus. Inkubacija traje dve nedelje, pa to je neverovatno. SARS i MERS traju po dan i dva. Sad kažu i da izaziva moždane udare – ma, hajte, molim vas, da mi neko pokaže da igde piše, igde, da respiratorni virusizaziva moždane udare – rekao je između ostalog doktor Nesotrović.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*