LAN I VODA ČINE ČUDO ZA 12 DANA: Kad bi žene znale šta sve može, uvijek bi ga koristile !

Da li ste znali da postoji domaći tretman poslije kojeg za 12 dana ne biste prepoznali sebe? Ako imate problem sa borama, probajte što prije!

 

Tajna je u lanenom sjemenu, koje svojim ljekovitim svojstvima doprinosi poboljšanju vašeg potkožnog tkiva, podmlađuje masne ćelije i vraća onaj mladalački izgled u predjelu oko obraza, naročito u senzitivnim dijelovima kože oko očiju, gdje je koža najtanja i sklona boranju.

 

Stavite kašiku lanenog sjemena u činiju i prelijte ga trećinom šolje ključale vode, mućkajte nekoliko minuta i zatim prekrijte salvetom i ostavite da odstoji do večeri.

 

Iscijedite mješavinu te večeri. Koristite gelastu vodenu masu u kojoj je laneno sjeme ostavilo. Nanesite ovaj rastvor lanenog semena na očišćeno lice i vrat pomoću štapića za uši.

 

Ne morate brinuti oko izbjegavanja predela očiju, slobodno rastvor nanesite i tamo. Kada se maska osuši na vašem licu, ponovo namažite. Ovu proceduru ponovite pet puta.

 

Efekti maske od lanenog sjemena:

 

– Podiže crte lica, tonira i zateže kožu

 

– Umanjuje široke pore

– Hidrira kožu

 

– Služi i kao piling za kožu

 

– Smanjuje višak sebuma na masnoj koži

 

– Pomaže sprečavanju formiranja akni i uklanjanju bubuljica sa lica

 

– Usporava stvaranje bora i eliminiše stvaranje tankih linija na licu jer ima svojstva koja intenzivno usporavaju starenje

 

Izvor: webtribune.rs

NAJBOLJI DOMAĆI NAPITAK ZA SKIDANJE SALA: Možete smršati i do 7kg za 10 dana! (VIDEO)

Podržite naš rad, lajkujte, sherujte video i kliknite na crvenu dugme "prati(subscribe)" BESPLATNO JE. Hvala.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*