LIJEČI ČAK 100 BOLESTI: Ovaj čudesni napitak moraju imati SVI, a pravite ga sami

Napitak od bijelog luka jedna je od stvari koju bi trebao posjedovati svaki čovjek koji brine o svojem zdravlju. Važno je imati na umu da takav napitak činu čuda za očuvanje zdravlja. Osim toga, koristan je za izbacivanje soli i slanih naslaga iz organizma, poboljšava radnu sposobnost organizma, čisti krv, jača imunitet, krvne žile i rad srca.

Nadalje, uklanja višak masnoće i poboljšava metabolizam. Koristiti ga možete i kod ženskih bolesti i upala, a uza sve navedeno čisti cijeli organizam od štetnih naslaga. Najbolje od svega jest to što ovaj napitak možete pripremiti sami.

Postupak pripreme:

U staklenku staviti 12 režnjeva bijeloga luka, a svaki režanj potrebno je isjeći na četiri dijela. Preliti sa pola litre crnog vina. Zatvoriti i ostaviti na prozoru, na sunčanoj strani dva tjedna. Svaki dan mućkati dva do tri puta. Nakon dva tjedna procijediti i presuti u tamnu staklenu bocu. Napitak je potrebno uzimati tri puta dnevno i to po jednu malu žlicu tijekom mjesec dana, a postupak možete ponoviti nakon šest mjeseci.

Izvor: dnevno

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*