MJEŠAVINA SOLI I MASLINOVOG ULJA: Nakon ovog tretmana nećete osjetiti nikakvu bol u vratu i kičmi za sljedećih pet godina…

Provjeren i 100% učinkovit…
Ova mješavina za masažu priprema se s nerafiniranim biljnim uljem i soli (možete koristiti morsku vodu, ako želite). Sve što trebate je: 10 žlice soli i 20 žlice ulja (maslinovo, suncokretovo).

Okoštavanje vrata teško je izliječiti, ali postoji lijek za to. Osteokondroza je bolna i praćena osjećajem nelagode u vratu, a rezultira gubitkom osjetila u rukama. Ovaj jednostavan prirodan lijek ublažava boli i sve ostale simptome okoštavanja vrata brzo i učinkovito. Nakon tretmana, nećete osjetiti nikakvu bol za sljedećih pet godina.

Upute: Pomiješajte sastojke u staklenu posudu i zatvoriti. Nakon nekoliko dana vidjet ćete svjetlu smjesu u tegli. Ne koristite smjesu dok se ne pojavi svijetla boja.
Korištenje: Lijek svakog jutra umasirajte na bolno područje. U početku je potrebno masirati 2 – 3 minute, a zatim povećati vrijeme za 2 – 3 minuta dnevno dok ne dođete do 20 minuta masaže dnevno. Zatim obrišite vrat s vlažnom krpom. Nakon 10 dana liječenje će značajno poboljšati cirkulaciju krvi i samom masažom stimulirati regeneraciju hrskavice i koštanog tkiva. Osjetit ćete veliko olakšanje.Glavobolje će nestati, a vid i cirkulacija će se poboljšati jer će se tijelo očistiti od toksina, metabolizam će se normalizirati. Toplo vam preporučujemo ovaj recept jer je provjeren i učinkovit. Budite zdravi!!

Izvor: dnevno

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*