NAJBOLJI TRIK za domaćice: Kako da NAJLAKŠE očistite fleke od kamenca i hrđe na WC šolji

Žute fleke koje se stvaraju oko wc šolje od kamenca i rđe nemoguće je ukloniti sredstvima za čišćenje, a svako želi da te ružne mrlje što pre nestanu! Evo kako će vaša wc šolja postati blistavo čista za samo par minuta i sa malo potrošenog novca…

Koliko god da čistite toalet u svom domu, ne možete da uklonite mrlje na rubu WC šolje? Ne očajavajte, imamo odlično rešenje za vas, a ne odnosi se na veliko čišćenje sa skupim sredstvima!

Kada je dno u vašem kazančetu metalno ono vremenom počne da ispušta boju gvožđa i voda u kazančetu postaje narandžasta. Ako se takva voda još pomeša sa kamencom dobićete narandžaste fleke oko ruba wc šolje koje skoro nijedno sredstvo neće moći da ukloni, piše Lepa & srećna.

Za ovaj trik za kojim su domaćice širom sveta oduševljene potrebno vam je da u kući imate papir od ubrusa i alkoholno sirće.

Za početak izbacite koliko je moguće vode iz wc šolje kako voda ne bi narušila dejstvo sirćeta. Natopite ubruse sirćetom i prilepite ih na rub wc šolje, preko fleka.

Tako natopljene ubruse ostavite da stoje 2 sata, a ako je fleke teško ukloniti onda ostavite natopljen papir u wc šolji da prenoći. Kada fleke nestanu uklonite papir i isperite wc šolju.

Možda se pitate zašto jednostavno ne bi sipali sirće, bez papira, u wc šolju i tako uklonili fleke, ali to ne bi dovelo do rezultata.

Kada sipate sirće u wc šolju ono će da sklizi na dno i samo će za trenutak preći preko fleka, a kada je natopljen papir preko njih 2 sata, onda će fleke sigurno nestati i svu prljavštinu će sirće izvući.

Oni koji su isprobali ovaj super trik kažu da je vrlo jednostavan i super efikasan, a što je najvažnije potrebno vam je samo par minuta.

izvor: lepaisrecna

NAJBOLJI DOMAĆI NAPITAK ZA SKIDANJE SALA: Možete smršati i do 7kg za 10 dana! (VIDEO)

Podržite naš rad, lajkujte, sherujte video i kliknite na crvenu dugme "prati(subscribe)" BESPLATNO JE. Hvala.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*