NAJZDRAVIJA DIJETA SVIH VREMENA: Za 4 nedelje smršaćete 4 kilograma, očistite telo od otrova…

Heljda i kefir su zdravi djetetski proizvodi samo po sebi, ali kada se kombinuju imaju neverovatan efekat! Sirova heljda sa kefirom, je najbolje uzimati u jutarnjim časovima, jer na taj način ona čini čuda za telo: Čisti toksine, poboljšava funkcionisanje gastrointestinalnog trakta, pankreasa i jetre, normalizuje šećer u krvi…

I nemojte da vas zastraši reč “sirova”. Isposatavilo se da je sirova heljda još ukusnija od kuvane. Vidljive rezultate postićete samo ako redovno uzimate kefir i heljdu, svako jutro, nekoliko nedelja.

Priprema: Uveče pre spavanja u 1 šolju kefira stavite 1 kašiku sirove heljde. Ostavite je preko noći, na sobnoj temperaturi, a ujutru to doručkujete. Ujutru potopite još jednu kašiku heljde u šolji kefira, da biste imali spremno to isto za večeru. Pošto heljda dobro nabubri, veoma je ukusna i hranljiva. Nakon nedelju dana osetićete da ste izgubili onu nadutost, pogotovo oko struka, a zatim ćete videti gubitak kilograma.

Za 4 nedelje, uz ovakvu ishranu, gubi se 4 kilograma.Isprobajte i nećete se pokajati. Osim gubitka kilograma, osetićete se dosta zdravije. Kosa i nokti će vam biti zdravi i odolevaće lomljenju i oštećenju. Heljda u kombinaciji sa kefirom predstavlja pravi čistač creva.

Izvor: stil.kurir.rs

NAJBOLJI DOMAĆI NAPITAK ZA SKIDANJE SALA: Možete smršati i do 7kg za 10 dana! (VIDEO)

Podržite naš rad, lajkujte, sherujte video i kliknite na crvenu dugme "prati(subscribe)" BESPLATNO JE. Hvala.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*