NE TREBAJU VAM TABLETE ZA NORMALAN RAD ŠTITNJAČE: Prirodni lijek za to postoji ali je strogo skriven od javnosti…

Probleme sa štitnom žlijezdom nipošto ne zanemarujte, tako mogu dovesti do štetnih posljedica. Bitno je da na vrijeme primijetite neke simptome i počnete adekvatnu terapiju.

Postoji više vrsta recepata za navedeni problem ali si oni većinom potisnuti u drugi plan, što od strane farmaceutske industroje što i od samih korisnika koji ne žele ili neće da ih koriste pa tako jednostavno postaju skriveni od javnosti i zapostavljeni.

Simptomi problema sa funkcijom štitne žlijezde:

-Nesanica

-Nagle promjene raspoloženja, nervoza, napadi ljutnje

-Poremećaji menstrualnog ciklusa

-Bolovi u mišićima

-Poremećen metabolizam

-Visok krvni pritisak

-Poteškoće kod žene da zatrudni

-Promjene na koži, najčešće njena suhoća

-Promjene apetita

-Smanjen libido

-Osjećaj hladnoće

Ovdje ćemo vam pokazati prirodni lijek koji će ojačati vaš imunitet, odbraniti vas od opakih boelsti i pomoći kod problema sa štitnom žlijezdom. Naravno, potrebno je i da provjerite svoju štitnu žlijezdu kod ljekara.

Potrebni sastojci:

– 40 oraha

– 1 kg meda

Priprema i način korištenja:

Otvorite orahe, očistite i pomiješajte sa medom. Ostavite 40 dana na sunčevoj svjetlosti, zatim odvojite tečni dio. Taj tečni dio konzumirajte 3 puta dnevno po kašiku, prije obroka.

Nakon 7 dana konzumirajte po jednu kašiku. Ova smjesa je veoma zdrava i osjećat ćete se mnogo bolje nakon njene primjene. Pogodno će djelovati na mozak i poboljšanje njegove funkcije, a posebno na rad štitne žlijezde.

Izvor: megagiga

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*