Ovaj napitak sagoreva salo na stomaku dok spavate

Svaka osoba nastoji da naglasi dostojanstvo svoje figure i sakrije i najmanje nedostatke. Ali može biti veoma teško sakriti dodatne centimetre i masnoće na telu. Danas će naša redakcija sa vama podeliti tajnu kako se u najkraćem mogućem roku rešiti sala na stomaku.

Ovaj preparat će vam pomoći da ubrzate metabolizam, zasitite telo vitaminima i energijom. Ova divna smesa pozitivno deluje na stanje kože i kose, poboljšava funkcionisanje gastrointestinalnog trakta i srčanog mišića. Takođe, aktivno pospešuje gubitak težine. Posle 4 dana primetićete da se vaša figura promenila!

120 g rotkve,3 limuna,4 kašike meda,2 kašike cimeta,1 mali komad đumbira

PRIPREMA:Rotkvu i đumbir sameljite u blenderu.Limun isecite na 4 dela, a zatim ih stavite u blender i ponovo sve dobro iseckajte.U smesu dodajte med, cimet i sve mešajte dok se ne formira homogena kaša.

Upotreba: 1 kašika 2 puta dnevno pre obroka. Primena traje 3 nedelje. Zatim morate napraviti pauzu od 3 dana, nakon čega možete ponoviti ciklus.Podelite ovaj koristan članak sa svojim prijateljima. A za vas imamo odlične vežbe koje će pojačati dejstvo napitka, pise dnevni.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*