Pasta od meda i belog luka: Najmoćniji lek na svetu! (Recept)

Beli luk u kombinaciji sa začinima obavezno poboljšava ukus jelu. Koristi se u skoro svim nacionalnim kuhinjama. Od davnina je beli luk smatran jednim od najefikasnijih sredstava protiv raznih bolesti, a upotreba belog luka zajedno sa medom na prazan stomak maksimalno koristi organizmu.

Da li ima zdravije stvari od ove dve namirnice: beli luk i med? Beli luk, kao i med morate jesti u sirovom obliku, a stručnjaci kažu da ova mešavina može sprečiti rak.

Kako se pravi lekovita mešavina?

Med samo pojačava korisna svojstva belog luka. Koristeći med sa belim lukom nedelju dana na prazan stomak, vi ćete znatno poboljšati svoje zdravlje.

Potrebno je: 1 šolja pčelinjeg meda; 10 čena belog luka.

Priprema: Sameljite beli luk u blenderu. Sipajte beli luk u teglu, pa dodajte med. Zatvorite teglu i ostavite je na hladno mesto nedelju dana. Ovaj lek uzimajte svaki dan tokom nedelju dana na prazan stomak i to samo jednu kašiku.

Zatim, napravite pauzu nekoliko nedelja pa ponovite uzimanje ovog leka.

Koristi ovog leka:

Poboljšava cirkulaciju krvi;normalizuje krvni pritisak;snižava nivo “lošeg” holesterola u krvi; smanjuje upalu;jača imunitet;eliminiše kašalj;leči telo od prehlade ili gripa.

Dok koristite ovaj lek, preporuka je da izbegavate masnu hranu, šećer i brzu hranu.

Izvor: stil

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*