SAMO 7 DANA JE DOVOLJNO DA NESTANU BOLESTI CRIJEVA I ČIR: Ovaj moćni lijek ruskog travara izliječio je hiljade ljudi

Ko bi pomislio da kora od nara može poboljšati probavni sistem? Sve što je neophodno je da pustite da se kora osuši i da je držite u kuhinji.

Kora je odličan lijek za stomačne infekcije ili bilo kakve druge crijevne poremećaje. U ovom članku možete vidjeti kako da iskoristite njena iscjeljujuća svojstva.

1999. godine je ruski magazin „Zaboravljeni hipokrit i lečenje biljkama“ objavio recept koji je patentirao G.I. Glubokov. Ovaj recept je pružio rješenje za upalu slijepog crijeva, koleru, salmonelu, dijareju i dizenteriju.

U ovom članku vam dajemo priliku da pročitate ekstrakt tog recepta koji je objavljen u ruskom magazinu.

Sušena kora od nara za zdrav čaj

Kako biste napravili ovaj čaj, potrebno je da koristite jednu krišku kore nara sa 20 puta više vode (na primjer 10-12 g kore nara sa 200 ml vode). Prvo zagrijte šolju ili čašu i zatim dodajte koru od nara. Nakon toga sipajte 200 ml vruće vode preko kore. Prekrijte i ostavite da odstoji 25-30 minuta.

Nemojte cijediti mešavinu. Proces zacjeljivanja počinje tu. Šolju ili čašu uvijek držite blizu pacijenta. Priprema ovog čaja je ista za svako liječenje koje smo spomenuli – samo je primjena drugačija.

Za 5 sati možete izliječiti: dijareju, tifus, dizenteriju, koleru, akutnu upalu slijepog creva i salmonelu.

Pratite ova uputstva kako biste dobili najbolje rezultate:

Popijte pola šolje čaja, obavezno bez cijeđenja. Ponovo prekrijte. Ukoliko počnete da se osjećate bolje za 10 minuta, vjerovatno ste imali dijareju i liječenje je gotovo.

Ukoliko ne budete osjećali poboljšanje za 10 minuta, vjerovatno se nosite sa tifusom, salmonelom ili kolerom.

Ukoliko je to slučaj, popijte ostatak čaja nakon 3 sata. Liječenje će nastaviti u tom periodu. trebalo bi da osjetite neko poboljšanje za 5 sati od početka tretmana.

Sedmodnevni tretman za čir na želucu, čir tankog creva, i kolitis – za tretiranje ovih zdravstvenih problema pratite ova uputstva:

Popijte pola šolje čaja tj. oko 100 ml u toku cijelog dana. Važno je, pak, da čaj pijete iz četiri jednaka dijela, a svaki dio bi trebao biti 25 ml. Popijte prvih 25 ml ujutru, prije nego što pojedete ili popijete bilo šta, a zadnji dio treba da popijete prije spavanja.

Ovaj čaj konzumirajte svakog drugog dana, što znači da ćete ga piti prvog, trećeg, petog i sedmog dana. Količina koju ćete popiti u tom periodu je dovoljna kako biste završili tretman.

Prije nego što nastavite sa sljedećim tretmanom, uzmite 7 dana pauze i to samo ukoliko je neophodno da nastavite sa tretmanom. Tokom ovog perioda nemojte piti alkohol. Opet napominjemo, čaj nemojte cijediti.

Suština ovog tretmana leži u adekvatnim količinama sastojaka koje koristite, što je dio kore od nara i dvadeset puta više vode. Bilo kakva greška u tom odnosu bi mogla imati nuspojave poput vrtoglavice, mučnine i glavobolje.

Izvor: Webtribune.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*