Savjeti za uklanjanje tamnih fleka na vratu, laktovima i ispod pazuha!

Mnogi ljudi se stide da razgovaraju o ovom problemu. Tamne mrlje na vratu, laktovima, kolenima i pazuhu znaju se pojaviti čak i kod najnegovanijih žena.

Uzrok ovih pojave je “acanthosis nigricans”. Ova bolest počinje da se manifestuje zbog neispravnosti endokrinog sistema, uzimanja hormonalnih lekova, pa čak i malignih neoplazmi.

Koža postaje grublja, pojavljuju se bore i tamna pigmentacija. Takođe, razlog za pojavu mrlja na koži može biti upotreba nekvalitetne kozmetike ili nepravilno uklanjanje dlaka.

Danas ćemo sa vama podeliti recept sa kojim ćete uspeti da se rešite ovih tamnih fleka. Samo nekoliko jednostavnih sastojaka učiniće da vaša koža izgleda sjajno i sveže!

KAKO TRETIRATI KOŽU

sok od đumbira,sok od limuna,sok od krastavca.

PRIPREMA

Pomešajte sve sastojke u jednakim razmerama.Dobivenu smešu dobro utrljajte u problematična mesta i ostavite 5-7 minuta.Smešu koristite jednom dnevno, najbolje pre spavanja.

Ovaj proizvod se može primenjivati svakodnevno dok ne postignete željeni rezultat.Posle trećeg postupka videćete promene! Treba napomenuti da se tamne mrlje na koži mogu pojaviti i zbog neispravnog rada štitne žlezde,piše Dnevni

Izvor: haber.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*