Sok za topljenje masti i celulita po receptu Maje Volk: Izgubit ćete kilograme u rekordnom roku!

Ovaj sok pijte umjesto doručka. Maja Volk garantira da nećete osjećati glad, a da kroz dan-dva možete izgubiti i do pola kilograma masnoće i viška nakupljene vode. Maja Volk (62) je doktor znanosti, scenarist, glazbenica i još puno toga, ali je najviše znamo kao nekog tko se izliječio od raka hraneći se zdravom hranom.

Njeni savjeti o zdravoj prehrani promijenili su svijest mnogih ljudi, ali ima i onih koji se ne žele hraniti na ovaj način pravdajući se skupoćom ovakve prehrane. Povodom toga Maja je objavila video u kojem navodi kako je kupila namirnice za tjedan dana koje su je došle do 200 kuna. Ona je proračunala da je hrana na mjesečnoj razini dođe do 1000 kuna.
“Za neke je i to puno, ali kada pogledamo realno: parizeri, jeftine piletine i ostale industrijske prerađevine ne koštaju ništa manje. Ovako se bar hranite zdravo i nećete dobiti nikakvu bolest od hrane,” navodi Maja. Tom prilikom podijelila je i recept za sok za mršavljenje i čišćenje tijela.

Sok od grejpfruta i đumbira

Potrebno je: 2 grejpfruta (bijeli i crveni), korijen đumbira.
Priprema: Sve izmiksati ili iscijediti i razblažiti s malo vode. Dobit ćete pola litre soka. Ovaj sok pijte umjesto doručka. Maja garantira da nećete osjećati glad, a da kroz dan-dva možete izgubiti i do pola kilograma masnoće i viška nakupljene vode.

Međutim, ona kaže da bez vježbanja nema rezultata. Sve dijete i gladovanja neće vam pomoći ako se ne bavite sportom ili nekom vrstom fizičke aktivnosti. Maja se posebno osvrnula na današnja slavlja.
“Prije je slavlje podrazumijevalo kavu i kolače, a ovo danas je suludo. Danas se jede puno, naravno da ćete se nadebljati. Na slavljima se treba družiti, a ne žderati”, kategorična je Maja.

IZVOR: STIL KURIR

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*