Stavite gumicu na palac na 10 minuta – dogodit će se čudo…

Radi se o fantastičnom triku koji će vas spasiti nebrojeno puta. Uvijek pri ruci imajte običnu gumicu i kada zatreba, samo je stavite oko palca – nakon 10 minuta osjetit ćete razliku.

Ovdje se radi o fantastičnom triku koji pomaže kod nesanice, odnosno pomaže da utonete u dubok san za samo deset minuta. Vrlo je jednostvano.

Sve što vam je potrebno je jedna obična kuhinjska gumica. Držite je kraj kreveta i kada ne budete mogli zaspati, stavite je na korijen palca, tamo gdje se spaja s dlanom, jer se tamo nalazi točka odgovorna za dobar san.

Nemojte previše zatezati. Nakon desetak minuta osjetit ćete laganu pospanost i tada uklonite gumicu s prsta.

Ova metoda se zove – Su Jok mikro-akupunktura i orijentirana je na šake te stopala (šaka se na korejskom kaže – su, a stopalo – jok).

Sigurna je pa je mogu primjenjivati i amateri kod svojih kuća.

Danas se Su Jok metoda koristi najviše u Indiji, Koreji i Rusiji, prenosi Atma.

– Autor Su Jok terapije, profesor Park Jae Woo, ugledni znanstvenik i doktor tradicionalne istočne medicine, nakon dugog razdoblja kliničke prakse i vlastitih znanstvenih spoznaja otkrio je i sistematizirao nezavisni sustav liječenja „Su Jok“, preko sustava korespondencije minijaturnog tijela u šakama i stopalima – objašnjavaju na portalu magicus.info.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*