Iskoristite TABLETU za mašinsko pranje sudova, stavite je u wc šolju, efekat će vas ODUŠEVITI

Tablete za mašinu za pranje sudova su izuzetno dobra sredstva za čišćenje koja će vam biti od koristi čak i ako nemate ovaj uređaj. Malo ljudi zna, ali se mogu koristiti za uklanjanje neprijatnog mirisa i tvrdoglave prljavštine u toaletu. Ovo nije šala.

Čišćenje toaleta je često pravi izazov. Kada WC šolja požuti i tradicionalne metode ne uspeju, posegnite za ovim proizvodom. Stavite tabletu za mašinsko pranje sudova u toalet i sačekajte da se rastvori.
Nakon ovog vremena, temeljno istrljajte celu površinu. Prljavština će nestati zajedno sa neprijatnim mirisom.
Ako je vaš toalet izuzetno prljav, sačekajte nekoliko sati i onda počnite sa čišćenjem. Možete čak ostaviti tabletu za mašinu za pranje sudova preko noći.

Kao što smo spomenuli na početku, tablet za pranje sudova ima mnogo više namena od originalnog. To je univerzalni proizvod koji vredi imati kod kuće. Uz njenu pomoć, možete, na primer, očistiti mašinu za pranje veša. Samo ubacite jednu ili dve u uređaj i uključite ga tako što ćete ga postaviti na visoku temperaturu (najmanje 60 stepeni C.). Naravno, bez odeće unutra. Ovaj tretman će ukloniti neprijatne mirise, kao i ostatak kamenca u bubnju. Tableta takođe može da vam pomogne i kod čišćenja zagorelog posuđa ili prljave rerne. Rastvorite je u vruću vodu i potopite zagorele ostatke.

Izvor: najzena.rs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*